Elérhetőségek

Szeretne többet megtudni az Airpress termékekről? Vagy esetleg több információra lenne szüksége az Önt érdeklő kompresszorról? Értékesítési képviselőink és szakembereink örömmel segítenek Önnek. Ne habozzon,vegye fel velünk a kapcsolatot!

Szerviz és alkatrész zóna. Tanácsadás és terméktámogatás.Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy termékeink lengyelországi webáruházunkból származnak.

Amennyiben rendelését munkanapokon 16 óráig leadja,akkor a feldolgozást már aznap megkezdjük.


Gyakran Ismételt Kérdések

Ha kérdése van az Önt érdeklő témával kapcsolatban, először látogassa meg blogunkat, talán ott találsz választ a kérdéseidre.

Termékeinkkel kapcsolatban kérdése, észrevétele van, közvetlenül telefonon vagy a weboldalba épített messengeren keresztül fordulhat hozzánk (a messenger használatához Messenger fiók szükséges). Garanciával, visszaküldéssel, javítással, szervizzel, karbantartással vagy műszaki dokumentációval kapcsolatban forduljon bizalommal Szerviz Osztály vagy z Ügyfélszolgálati Iroda.

Professzionális értékbecslést keres?

Árajánlat kéréséhez forduljon az Ön régiójában illetékes értékesítési képviselőink egyikéhez. Szükség esetén munkatársaink felkereshetik Önt, hogy áttekintsék kérését, és az Ön igényei alapján megfelelő ajánlatot tegyenek.

IT osztály

Hibát talált a weboldalon, vagy van észrevétele a működésével kapcsolatban? Ossza meg velünk gondolatait egy e-mail címen IT osztály.

Műszaki ügyfélszolgálat

Szervizt vagy karbantartást igényel a készüléke? Jelentkezését a címen adhatja leszolgáltatási űrlap, és műszaki szolgálatunk felveszi Önnel a kapcsolatot a további részletek egyeztetése érdekében.

Adminisztratív kérdések

Az adminisztratív szolgáltatásokkal kapcsolatos kérdéseit, ideértve a számlákat is, kérjük, az alábbi címre küldje Airpress könyvelés. Munkatársaink szívesen válaszolnak kérdésére.

Egyéb kérdések

Minden egyéb kérdéssel kapcsolatban e-mailt küldhet a címre Ügyfélszolgálati irodák vagy telefonon keresse fel munkatársunkat a telefonszámon +36 30 30 17730.