Rólunk


Pneumatikus
IPARI VEZETŐ


0 +
Forgalmazók Európában

0
Ügyfelek havonta

0 +
Különféle termékek raktáron

0 +
Forgalmazók Európában

0
Ügyfelek havonta

0 +
Különféle termékek raktáron

Olvass tovabb

Miben különbözik az Airpress?

A fő különbség köztünk és más pneumatikus berendezések gyártói között az, hogy az Airpressnél célunk, hogy teljes termékpalettával rendelkezzünk. Ennek köszönhetően a legtöbb terméket Európában a megrendeléstől számított 48 órán belül tudjuk szállítani. Nem kell heteket várnia arra a termékre, amelyre már szüksége van. Szakembereink professzionális tanácsaira is számíthat, akik segítenek kiválasztani az igényeinek maradéktalanul megfelelő berendezést. Véleményünk szerint nincs olyan, hogy "normál megrendelés" - minden ügyfelet egyedileg kezelünk, és minden megrendelés egy speciális feladat számunkra, amit igyekszünk a leghatékonyabban teljesíteni.

Egy kiss történelem

Az Airpress több mint 60 éves tapasztalattal rendelkező nemzetközi márka. Európában vezető szerepet töltünk be a pneumatikus eszközök, sűrített levegős berendezések, valamint pneumatikus szerszámok és tartozékok gyártásában és értékesítésében. Pozíciónkat a technológiai fejlesztésbe, valamint a minőségi és kiváló minőségű fogyóeszközökbe történő beruházásoknak köszönhetjük. Az Airpress termékek megvásárlásával Ön családunk tagja lesz, amely mindenekelőtt a magas minőséget, a megbízhatóságot és a modern technológiákat értékeli.

Az Airpress márka 1956 óta ismert a piacon. Ekkor fejlesztette ki Doeke de Vries és apja, Harmen de Vries első dugattyús kompresszorát. A készülék óriási sikert aratott a hazai holland piacon. Az ütést követően a de Vries család megkezdte a K-sorozatú kompresszorok sorozatgyártását, amely a mai napig tart. Az Airpress kompresszorok több mint fél évszázada kaphatók Európa-szerte, javítva a munkakörülményeket a gyártó-, ipari és szolgáltató üzemekben, valamint a háztartásokban és a garázsokban. A kiterjedt kereskedői hálózatnak köszönhetően termékeink megvásárolhatók Lengyelországban, Németországban, Belgiumban, Hollandiában, Luxemburgban, Franciaországban, Ausztriában, Olaszországban, Spanyolországban, Görögországban, Horvátországban, Észtországban, Csehországban, Magyarországon, Ukrajnában, Lettországban, Litvániában, Szlovákiában, sőt a karibi holland szigeteken is.

  • Létrejön a V.R.B Friesland B.V.

  • Elkészült az első K sorozatú Airpress kompresszor

  • Bemutatták az első Airpress csavarkompresszort

  • Belgiumi terjeszkedés Airpress Belgium néven

  • További terjeszkedés - az Airpress Polska fióktelep létrehozása Lengyelorszagban

  • Németországi terjeszkedés Airpress Deutschland néven

  • Az "X sorozatú csavarkompresszorok" projekt kezdete

  • Professzionális pneumatikus szerszámok kínálatának bemutatása

  • Az X sorozatú csavarkompresszorok és szárítók kínálatának bemutatása

  • Az Airpress Polska új központjának megnyitása a Poznań melletti Wysogotowóban

.

Raktáraink

Az ellátás folytonosságának biztosítása érdekében egy nagyméretü raktárt hoztunk létre, amely kínálatunk további terjesztésének központja. Központi tárolóink vannak Lengyelországban és Hollandiában, ahonnan az általunk értékesített áruk a kereskedői hálózathoz és a végfelhasználókhoz kerülnek.

Több száz forgalmazó

Világszerte több száz kereskedőnkkel folytatott párbeszéden és együttműködés keresztül összefüggő és egyedi üzleti megoldások kidolgozására törekszünk. Mindannyiuknak közös a célja: a pneumatikus ipar folyamatos és hatékony növekedése a minimális környezetterhelés fenntartása mellett. Az Airpress aktívan együttműködik lengyel és külföldi szervezetekkel, projekteket vezetve a pneumatikus eszközök építése, szállítása és kereskedelem területén. Az erők, a tudás és a tapasztalat kombinációjának köszönhető, hogy az Airpress ma az egyik vezető helyet foglalja el a pneumatikus ipar vezetőinek listáján Európában.

Tapasztalat és tudás

Csapatunk olyan emberekből áll, akik szenvedéllyel és elkötelezettséggel vesznek részt a pneumatikus eszközök és rendszerek gyártásának, értékesítésének és összeszerelésének teljes folyamatában. A több éves gyakorlat és a velük szerzett tudás lehetővé teszi számunkra, hogy professzionális ügyfélszolgálatot nyújtsunk, ami abszolút prioritásunk. Több mint 60 éves tevékenységünk során hatalmas tapasztalatra tettünk szert, amely folyamatosan bővülő forgalmazói, közvetítői hálózatot jelent termékeink értékesítésében. Az Airpressnél számos innovatív megoldást talál, amelyek teljes mértékben az Ön igényeire vannak szabva. Széles választékunknak köszönhetően mindegyik kéznél van!

Stabilitás és közös fejlődés

Az Airpress emberek a fontosak. Évek óta több száz alkalmazottat foglalkoztatunk fiókjainkban, akik nemcsak a hangulatot alakítják sorainkban, hanem mindenekelőtt aktívan részt vesznek a cég fejlődésében. Irodáinkban és raktárainkban rengeteg olyan embert talál, aki évtizedek óta velünk van, hiszen az Airpressnél a stabilitásra és a kapcsolatok tartósságára helyezzük a hangsúlyt - nem csak ügyfeleinkkel és üzleti partnereinkkel, hanem kollégáinkkal is. A cég folyamatosan bővülő struktúráinak köszönhetően az Airpress új munkahelyeket és széles lehetőségeket is jelent azoknak a fiataloknak, akik nemzetközi környezetben szerezhetnek szakmai tapasztalatot. Lehetőséget adunk többek között a fejlődésre a pneumatikus, logisztikai, kereskedelmi és sok más iparág szakemberei.

Céljaink

Fő célunk, hogy a fogyasztók számára a legjobban adaptált, hatékony és korszerű, ugyanakkor megfizethető technológiai megoldásokat kínáljuk a megrendeléstől számított 48 órán belül Európa-szerte. A kontinens két régiójában (Hollandiában és Lengyelországban) található saját raktárainknak köszönhetően a legösszetettebb megrendeléseket is hatékonyan és késedelem nélkül tudjuk teljesíteni.

Az Airpress mérnökei aktívan együttműködnek a tervezési részleggel annak érdekében, hogy minden vásárló bevált, megbízható és technológiailag fejlett terméket kapjon. Kiemelt feladatunk kínálatunk folyamatos bővítése és fejlesztése, hogy az megfeleljen a különböző iparágak és felhasználói csoportok speciális igényeinek. Emellett az Airpress évek óta fektet be olyan technológiákba, amelyek lehetővé teszik az energiatakarékos berendezések gyártását – mind az ügyfelek, mind a természeti környezet számára barátságosabbak.

Iparági elismerés

Az Airpress egy márka, amely nemcsak a pneumatika szakemberek körében ismerhető fel. Elkötelezettségünknek köszönhetően többek között megbecsült termelőkké váltunk a festő-, asztalos-, felújítás- és építőiparban, autóiparban, tejiparban, kertészetben, élelmiszer- és termelőiparban.

A legnagyobb hazai és külföldi cégekkel együttműködve rájöttünk, hogy a siker kulcsa az ügyféllel való közvetlen kapcsolat. Az igazi nyertesek csak azok, akik őszintén törődnek a felhasználók igényeivel, és szeretnék megtalálni a legjobb megoldást problémáikra. Cégünk legnagyobb értéke a bizalom és a jó kapcsolatok, amelyeket üzletünk minden szakaszában megszerzünk és ápolunk. Az Airpress vásárlójaként biztos lehet benne, hogy a legjobb minőségű, bevált terméket vásárol, amelyet egy képzett szakértői csapat tervezett az Ön igényeinek és elvárásainak szem előtt tartásával.

Partnerség és támogatás

Tisztában vagyunk azzal, hogy minden egyes sikerünkhöz hozzájárulnak az Airpress márkáért aktívan dolgozó forgalmazóink és a belénk vetett bizalmukat mutató vásárlóink. Ezért nagy jelentőséget tulajdonítunk a megbízható tájékoztatásnak és az őszinte partnerségnek. Üzleti partnereink számára ingyenes termékképzést szervezünk, melynek során megosztjuk a professzionális ügyfélszolgálathoz szükséges ismereteket. Gyakran használják azokat a vállalkozók, akik Airpress megoldásokat vezetnek be üzemeikben, és meg akarják tanítani az alkalmazottakat a berendezés megfelelő használatára.

Az Airpress vásárlójaként nem csak a professzionális szolgáltatásra és a termékekkel kapcsolatos ellenőrzött információkra számíthat, hanem a teljes körű értékesítés utáni támogatásra is. Hatékony szerviz áll az Ön rendelkezésére, amely gyorsan és hatékonyan eltávolítja a készülékek működése során fellépő hibákat. Ügyfélszolgálati irodánk és Airpress értékesítési tanácsadóink is az Ön szolgálatára állnak.

Airpress ajánlat

A gazdag és változatos Airpress kínálat jelenleg több mint 2000 terméket tartalmaz, köztük csavarkompresszorokat, dugattyús kompresszorokat, professzionális pneumatikus rendszerelemeket, köztük számos fejlett terméket a sűrített levegő kezelésére és szállítására (légszűrők, légszárítók, szeparátorok, nyomáscsökkentők , komplett szűrőkészletek, alumínium csövek és pneumatikus tömlők), valamint pótalkatrészek, gyorscsatlakozók, valamint pneumatikus szerszámok és tartozékok széles választéka. Műhelyfelszereléseket és kéziszerszámokat is találhat. Cégünk kirakata a folyamatosan bővülő termékcsalád. Kínálatunkat rendszeresen új, vásárlóink igényeinek megfelelő választékkal bővítjük.

EGYEDI MEGOLDÁS SPECIÁLIS IGÉNYEKRE

EGYEDI MEGOLDÁS SPECIÁLIS IGÉNYEKRE

Vigyázunk a természeti környezetre

Az Airpress készülékekben, köztük elsősorban az inverteres kompresszorokban használt modern technológiai megoldások akár 40%-kal is csökkentik az áramfogyasztást. Ez nemcsak alacsonyabb működési költségeket jelent, hanem az erőművek üvegházhatású gázok kibocsátásának korlátozását is. Hűtőszárítóinkban kizárólag környezetbarát hűtőközeget (R 513-A) használunk, az ACR sorozatú kondenzleválasztók pedig hatékonyan biztosítják, hogy minden csepp olajat szakszerűen ártalmatlanítsák, és soha ne kerüljön a környezetbe.

Csavarkompresszorok

Csavarkompresszorainkat számos iparágban használják. Ez sokoldalúságunknak és nagyon egyszerű működésünknek köszönhető. Ezeknek az előnyöknek köszönhetően az Airpress csavarkompresszorokat különféle típusú gyárakban, ipari és szolgáltató vállalatokban, autóipari szolgáltatásokban, sőt élelmiszer- és gyógyszeripari cégekben is használják. Sok éves tapasztalattal rendelkezünk csavarkompresszorok gyártása, összeszerelése és szervizelése terén. Az évtizedek során megszerzett tudást nagyon konkrét megoldásokká alakítottuk át, amelyekben mind nekünk, mind ügyfeleinknek a prioritások a magas hatásfok, az energiahatékonyság, a modern technológiák alkalmazása, valamint a biztonság és a természeti környezet ápolása.

Sűrített levegős berendezések

Az Airpress nem csak a kompresszorokra specializálódott. A komplett pneumatikus berendezések és rendszerek - beleértve a sűrített levegő előállítását, kezelését és szállítását - üzletünk sajátos részét képezik, amelyre nagyon büszkék vagyunk. Megbízható, hatékony és energiatakarékos sűrített levegős berendezések építéséhez minden elemet kínálunk ügyfeleinknek. A pneumatikus berendezések tervezésére és összeszerelésére is átfogó szolgáltatásokat nyújtunk, beleértve az adott üzem igényeinek szakszerű mérését, követelményeinek és lehetőségeinek elemzését. A kevesek egyikeként varrat nélküli alumínium csőrendszert kínálunk, amelyet nagyra értékelnek kiváló kapacitása, tömítettsége, korróziógátló tulajdonságai, valamint könnyű összeszerelése és bővítése miatt. Teljes dokumentációt adunk továbbá a telepítésnek a Műszaki Ellenőrzési Hivatal általi használatba vételéhez. Az összes általunk kínált pneumatikus rendszer elem lehetővé teszi az elektromos veszteségek maximális csökkentését, és így 20-40%-os megtakarítást eredményez.

Levegő kezelés

Az Airpress vezető szerepet tölt be a sűrített levegő minőségi megoldásaiban. Kínálatunkban nemcsak különféle típusú szűrőket és mikroszűrőket talál a munkaközeg kezelésére, hanem olyan fejlett és teljesen működőképes adszorpciós szárítókat is, amelyek lehetővé teszik az ISO8573-1 szabvány követelményeinek megfelelő, meghatározott tulajdonságokkal rendelkező levegő előállítását. Ennek eredményeként termékeink egyre népszerűbbek az ipari és termelő üzemekben, amelyek állandó hozzáférést igényelnek a legmagasabb minőségű sűrített levegőhöz. Az ISO OFAG3 Class Zero sorozatú szűrőkészletek nagy bizalmat élveznek az élelmiszer-, vegyipar-, gyógyszer-, elektronikai- és lakkipar vásárlói körében. Hűtő- és adszorpciós szárítóink, előszűrőink, utószűrőink és aktívszén szűrőink a leghatékonyabbak közé tartoznak a piacon. A víz/olajleválasztókkal együtt tökéletes kiegészítői a professzionális sűrített levegős rendszernek!

Dugattyús kompresszorok

Az Airpress által kínált dugattyús kompresszorok számos változatban kaphatók. Ügyfeleink igényeik szerint a tipikus hobbikészülékek közül, hangtompított, olajmentesen, a legújabb technológiai vívmányokat alkalmazó, teljesen professzionális, ipari alkalmazásokhoz használható kompresszorokig választhatnak. Készülékeinkhez mellékeljük a teljes műszaki dokumentációt, melynek köszönhetően az Airpress dugattyús kompresszorok az áramforráshoz való csatlakoztatás után szinte azonnal használatra készek. A sokféle Airpress dugattyús kompresszor közül külön kiemelendő a K-sorozat, amely nagyobb üzemi nyomású, 20 bar nyomáson tesztelt ipari lassú fordulatszámú kompresszorokról van szó, amelyeket a gyárból való kiszállítás előtt teljesen kézzel szerelnek össze Európában.

Pneumatikus szerszámok

Ügyfeleink évek óta sikeresen alkalmazzák az Airpress pneumatikus szerszámokat. Megtalálhatóak például műhelyekben és professzionális autójavító műhelyekben, karosszéria- és fényezőműhelyekben és fényezőműhelyekben, építő- és javítócégek berendezésein, gyárakban, sőt laboratóriumokban is. A hatékony és eredményes munkához szükséges eszközök teljes skáláját kínáljuk mind a pneumatikus berendezések professzionális használóinak, mind a hobbi- és barkácsolók számára. A pneumatikus szerszámok és tartozékok mellett az Airpress kéziszerszámok és szerszámos kocsik széles választékát, valamint teljes műhelyfelszerelést is kínál. Szerszámosztályunkat folyamatosan fejlesztjük, és folyamatosan alkalmazkodunk az aktuális piaci igényekhez.

Kompresszor tartozékok

Kínálatunkban mindenki talál magának valót. A levegős szerszámok teljes kínálatán kívül egyéb kompresszor tartozékokat is talál, pl. különböző típusú pneumatikus pisztolyok, valamint a pótalkatrészek és a kiegészítők széles választéka - például pneumatikus tömlők, gyorscsatlakozók (beleértve a biztonságos leválasztást is) és teljes pneumatikus szerelvények. Minden termék azonnal rendelkezésére áll a webáruházunkban, helyhez kötött üzletünkben vagy számos forgalmazónk valamelyikén keresztül az ország egész területén történő megrendelés leadása után. A széles kínálat és a nagy raktárkészlet lehetővé teszi, hogy gyorsan és hatékonyan támogassuk a pneumatikus berendezések minden felhasználóját - minden, amire szüksége van, azonnal elérhető tőlünk!